torstai 11. joulukuuta 2014

Lukijapostia

Hyvät blogin lukijat ja fanit. Olemme saaneet teiltä toimitukseen runsaasti postia ja kysymyksiä. Täytyy myöntää, että suuri suosiomme pääsi hiukan yllättämään meidät ja kohtasimme tyypillisen nopeasti kasvavan yrityksen ongelman, organistaatio ei tahtonut pysyä kasvun mukana. Olemmekin viime viikkoina suorittaneet rekrytointeja vahvistamaan joukkoamme, että lopulta pystyisimme parantamaan palveluamme Teille rakkaat lukijamme.


Esittelen tässä lyhyesti uusimmat jäsenemme. Professori Gary Hamel London Business Schoolista on nimitetty Hiekkaa Kengässä Ltd. Strategiseksi johtajaksi (VP Business Strategy). Hän kuuluu johtoryhmään ja raportoi CEO Marcus Stonelle. Tohtori Pentti Kouri Cayman saarilta on puolestaan nimitetty Hiekkaa Kengässä Ltd. Talousjohtajaksi (CFO). Hän kuuluu myös johtoryhmään ja raportoi yrityksen Taiteelliselle johtajalle Michael Barnille sekä hyväksyy tämän edustuskulut. Tässä yhteydessä haluan vielä kerran ilmoittaa Professori S. Hawkinsille; kiitos hakemuksista, älkää soittako meille, me soitamme teille.

Sitten sitä lukijapostia. M. Grönholm Inkoosta kysyy: ”Olen ajellut Citikalla ja Fordilla, mutta nopeus ei tunnu riittävän. Olisiko Morriksella vapaita tallipaikkoja?”. Hyvä M. Grönholm. Morriksen tallipaikkoihin on erittäin korkeat kriteerit ja Englannin parlamentin ylähuone käsittelee hakemukset kerran kymmenessä vuodessa. Seuraavana jonossa näyttää olevan joku Ranskalainen Loeb, never heard.

G. Ramsay Lontoosta puolestaan kysyy: ”Kirjoititte taannoin molemmat meduusasta. Oliko kyseessä kenties sama meduusa?” Vastaan tähän lukemalla otteen Hiekkaa Kengässä Ltd. laatukäsikirjasta. ”Mikäli joku tahi jotkut puree jotakuta johtoryhmän jäsentä tulee tämä kyseinen purija keittää ja syödä jonkun johtoryhmän jäsenen toimesta.”

H. Harkimo Helsingistä kysyy: ”Olen lähtemässä uudelleen maailmanympärys purjehdukselle. Ehdin jo hankkia purjeveneen, mutta ihastuin Marcuksen kanoottiin. Onko se myynnissä ja mitä luulette pohjaako se Suezin kanavalla?”. Jätän tähän vastaamisen CEO Stonen huoleksi.

Lapuan yläasteen opettajat ovat lähettäneet yhteisen kysymyksen: ”Ilmeisesti puhutte useita kieliä koska tulette hyvin toimeen paikassa jos toisessa. Voisitteko kertoa nykyisille opiskelijoillemme että on erittäin tärkeää opiskella kieliä!”. Hyvät opettajat. Puhumme maailmalla pääsääntöisesti Suomea. Olemme huomanneet että sillä pärjää yllättävän hyvin kunhan vaan muistaa vaihdella äänen painoa (huutaa). Lisäksi haluan huomauttaa, että peruskoulun oppilaita kutsutaan koululaisiksi eikä ”opiskelijoiksi”, joudun tästä valitettavasti vähentämään yhden pisteen.

Lopuksi haluan kiittää kaikkia Teitä lukijamme. Blogia lukemallahan olette hyväksyneet toimitusehtomme ja muodollisen kymmenentuhannen USD vuosimaksun. Organisaatiomuutosten myötä kulumme valitettavasti hieman nousivat, joten ettehän ihmettele seuraavassa laskussa olevaa uutta ensimmäistä numeroa.

Kunnioittavasti

Michael Barn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti