lauantai 5. syyskuuta 2015

Uusille urille

Olemme viime aikoina herra Stonen kanssa harjoittaneet itsekritiikkiä. Oli tarpeellista pysähtyä kysymyksen ääreen, onko olemassa jokin osa-alue, missä emme olisi erinomaisia? Vastausta tähän emme löytäneet, mutta opimme itsestämme jotain uutta. Paitsi että olemme erinomaisia ruuan syöjiä, löytyy meistä myös tarvittaessa se 5 tähden Michelin (enkä nyt tarkoita ulkomuotoamme) kokki.

Siispä laajennamme tämän blogimme sisältöä ja alamme julkaisemaan ruokapäivityksiä. Tämähän on hyvin trendikästä ja tätä meiltä on myös paljon pyydetty. Gordon R Lontoosta kirjoittaa: "Saisiko teiltä vinkkiä kuinka kaurapuuro ei pala pohjaan?" Noh nyt voimme Gordonille ja muille iloksemme kertoa että pysy kanavalla, täältä niitä niksejä oppii. Mitään kokonaista reseptiikkaa emme kuitenkaan julkaise. Reseptit saat ostamalla keväällä ilmestyvän kirjamme "Pullukat paistaa".


Tänään tuli brunssille valmistettua vähän klassisempaa annosta; Eggs Benedict. Hollandaisen kanssa saa olla tosi tarkkana, keltuaiset leikkaa aika nopeasti. Laiskuuttani käytin kaupan leipää, seuraavalla kerralla pitää leipoa itse. Uppomuna on aika helppo valmistaa, kannattaa kuitenkin varoa ettei tee liian kovaa pyörrettä kattilaan.

Kunnioittavasti
Michael

1 kommentti:

  1. Hei, ihan huippua että taas tuloo tekstiä. On tässä jo ehtinyt murehtimaan, että mitä on tapahtunut ja että eikö nyt enää saakaan nauraa plokinne tahdissa. Eniten olin huolestunut äitiraasustani, joka ehti jäädä ihan koukkuun myös. Ehkä se heleppaa taas, kun palasitta ruotuun :)

    VastaaPoista